Hemsidor till Husbyggarna Larsson

Husbyggarna Larsson AB är ett byggföretag i Söderköping som har inriktat sig på lösvirkeshus, tillbyggnader och kulturbebyggelse. Företaget har varit aktivt sedan 1988. I koncernen ingår även Förvaltning AB Hospitalet, som äger och förvaltar 9 fastigheter i Söderköping med båda lokaler åt företag, kommun och landsting och lägenheter, samt Byggnationsutveckling i Östergötland AB där man utbildar yngre talanger inom snickaryrket.

Lars på Husbyggarna Larsson kontaktade oss med önskemålet att ta fram en hemsida, som snabbt växte till ett projekt omfattande 3 olika hemsidor med samma grunddesign men olika innehåll och länkade mellan varandra – en sida för varje företag.

Hemsidorna byggdes med WordPress dit vi ordnade en design som fungerade för samtliga 3 hemsidors innehåll och som vi sedan byggde på med ett par egenutvecklade tillägg för att göra det smidigt för Husbyggarna Larsson att publicera fotografier från sina projekt och för Fastighetsförvaltning Hospitalet att visa upp sina fastigheter och publicera lediga lokaler.

Vi tog även fram formlär för intresseanmälan och felanmälan för att erbjuda besökaren ett enkelt sätt att få kontakt med sin hyresvärd.


Kund: Husbyggarna Larsson

Datum: juni, 2014

/ / / / /

Se webbplatsen här


Visa alla projekt