Hemsida och e-handel till A-grossisten

A-Grossisten AB är ett företag verksamt inom heminredning. Företaget grundades 1972 och säljer till kunder i Norden, Baltikum och Europa. De tillhandahåller möbler, speglar, presentartiklar och belysning och har sitt lager och showroom i Helsingborg.

Joakim på A-grossisten hörde ursprungligen av sig till oss för att få hjälp med att ta fram design till en Pyramid-e-handel som de installerade tillsammans med Proclient System, men projektet växte snabbt till att även omfatta en ny hemsida där e-handeln skulle integreras.

Hemsidan byggde vi med WordPress, för att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt ge A-grossisten ett verktyg för att själva hantera innehållet på sin hemsida. Till WordPress skapade vi sen två tillägg: ett för att köra Pyramids e-handel som en undersida och ett som ger A-grossisten möjlighet att enkelt hantera en lista över sina återförsäljare samt ge sina besökare möjlighet att söka efter återförsäljare i närheten och se dem på en karta med avstånd till respektive butik.


Kund: A-Grossisten AB

Datum: augusti, 2013

/ / / / / /

Se webbplatsen här


Visa alla projekt