Hemsidor byggda med Wordpress

WordPress är världens populäraste publiceringssystem för hemsidor. Verktyget är gratis att använda och är en bra grund för att bygga en modern, snabb och sökmotoroptimerad hemsida. Du får ett användarvänligt administrationsgränssnitt där du enkelt själv, eller med vår hjälp, kan underhålla hemsidans innehåll.

WordPress är ett Open Source-projekt där många utvecklare över världen hjälper till att underhålla och vidareutveckla källkoden bakom verktyget. Det finns dessutom ett brett community som utvecklar plugin som utökar WordPress ursprungliga funktionalitet. Dessutom är kunskapen om WordPress-utveckling vitt sprid bland webbutvecklare, så det går alltid att få hjälp med vidareutveckling av sin hemsida.

Enkelt

Den troligen mest bidragande faktorn till att WordPress idag är så populärt som publiceringsplattform för hemsidor är hur enkelt det är för en vanlig användare att hantera och uppdatera hemsidans innehåll. Förutsatt att allt byggs på rätt sätt erbjuds du ett tydligt och användarvänligt administrationsgränssnitt där du själv kan ändra på din hemsidas befintliga innehåll och posta nytt. Text, bilder, länkar och bifogade filer – allt kan du administrera direkt på webben.

Säkert

WordPress är en publiceringsplattform med i grunden god säkerhet. Det finns dock ett antal vanliga fallgropar vilket gör det viktigt att välja en erfaren webbutvecklare för ditt WordPress-projekt. Det gäller att utnyttja WordPress styrkor på rätt sätt för att bygga en webbplats med fullgod säkerhet och prestanda.

Vi hjälper dig att sätta upp en väl fungerande webbplats enligt gällande standarder. Tillsammans med egenutvecklade tillägg och väl utvalda tredjeparts-tillägg ser vi till att webbplatsen både är säker och har hög prestanda. En av våra specialiteter är att skräddarsy administrationsgränssnittet för att göra det enklare och effektivare att underhålla hemsidans innehåll.

Tillägg

Istället för att erbjuda mer funktionalitet än vad som krävs erbjuder WordPress från början bara det mest grundläggande för att hantera en hemsidas innehåll. Därutöver finns ett brett utbud av tillägg. För att kunna garantera både enkelt och säkert handhavande har vi utvecklat ett antal egna tillägg som vi erbjuder våra kunder:

Ett urval av våra WordPress-tillägg:

  • Personallista
  • Kontaktformulär
  • Återförsäljarkarta med sökfunktion
  • Bildspel
  • Bokning av resurser
  • Anmälningssystem
  • Schemavisning
  • Bildhantering